MODALITATE DE PLATA :

 1. Pentru confirmarea rezervarii, se achita un avans de 50% din contravaloarea rezervarii, conform facturii proforme emise de Hotel Cupidon, trimise catre client pe cale electronica, iar diferenta serviciilor in valoare de 50% se achita cel tarziu cu 15zile inainte de check-in. Neplata in termenele stabilite, duce in mod automat la anularea rezervarii. Avansul platit se considera penalitate.
 2. Turistul are obligatia sa transmita dovada platii in format electronic.

Facilitati pentru copii in camera dubla:

 • In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani Gratuit, (fara pat suplimentar asigurat);
 • Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare, indiferent de varsta copilului, sau, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv.
 • Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 50% din contravaloarea unui loc de cazare;
 • Copiii cu varsta cuprins intre 12-16 ani, achita 50% din contravaloarea unui loc cu pat suplimentar asigurat. Se accepta un singur copil cu varsta intre 12-16 ani, in camera dubla.
 • Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti.
 • In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar .

Regulament intern Hotel Cupidon :

 1. Ziua hoteliera incepe la ora 16:00 (ora la care se poate ocupa camera/check-in).
 2. Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care se elibereaza camera/check-out).
 3. Eventualele prelungiri sau late check-out se vor anunta la receptie cu cel putin 24 h inainte si se vor asigura in functie de disponibilitate,contra cost.
 4. Servirea meselor se face in sistem de bonuri valorice. Acestea se vor elibera de la receptia hotelului in ziua cazarii si pot fi consumate in oricare din restaurantele colaboratoare.
 5. Hotelul isi rezerva dreptul de a alege pentru dumneavoastra etajul, tipul si pozitia camerei in functie de disponibilitatea de la data sosirii dumneavoastra.
 6. Solicitarile turistilor de a beneficia de camere alaturate, la etaje superioare nu se pot confirma pana la momentul alocarii camerelor. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
 7. Nu este permis accesul cu animale de companie in hotel.
 8. Hotelul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele probleme aparute in camere (furturi de obiecte, obiecte uitate). Este recomandat ca bunurile de valoare sa fie pastrate in seiful de la receptie.
 9. Turistul are obligatia de a verifica la sosire lista de inventar a camerei pe care va trebui s-o predea in aceleasi conditii la plecare. Eventualele lipsuri sau degradari ale bunurilor din camera, vor fi suportate de turist.
 10. Fumatul nu este permis in camere , exista spatii special amenajate. Taxa de igienizare a camerei este de 200 lei.
 11. Este interzis accesul oaspetilor suplimentari in hotel .
 12. Acest regulament poate suferi modificari fara o notificare prealabila.
 13. Se vor prezenta documentele de identitate (buletin, certificat de nastere) pentru toate persoanele ce vor beneficia de serviciile de cazare.
 14. Nerespectarea regulamentului hotelului duce la refuzarea prestarii de servicii catre oaspetele in cauza (neasumarea raspunderii pentru restituirea diferentei de valoare a sejurului).
 15. Managementul Hotelului se obliga ca, in cazul in care, datorita unor situatii neprevazute nu poate onora rezervarea confirmata, sa ofere cazare turistilor in aceleasi conditii la alta unitate de cazare, diferenta de cost suportand-o hotelierul.
 16. Nu se accepta decomandari/modificari la rezervarile efectuate prin programele Early Booking. Astfel, pentru anularea / renuntarea la pachetele de servicii rezervate prin acest program, penalizarea este de 100% din valoarea pachetului.